Mirjamista sanottua

"Mirjami on rautainen sosiaalityön ammattilainen ja kokenut järjestövaikuttaja. Hänet tarvitaan aluevaltuutetuksi päättämään sote-asioista."

Kari Tolvanen, kansanedustaja

"Mirjami on määrätietoinen ja ahkera tekijä, joka ei odota, että joku muu tekee - vaan tekee itse. Hän on aina ollut kova testailemaan erilaisia asioita ja näkökulmia, opettelee koko ajan uutta ja soveltaa ja yhdistää sitä jo aiempaan osaamiseensa. Urallaan - kuin myös muutenkin elämässään - hän etenee pelottomasti ja varmoin askelin aina toteutukseen saakka.

Arjen vaikeudet ei tätä voimanaista taivuta. Omakohtaiset kokemukset sekä monipuolinen koulutus ja laaja-alainen työkokemus tuovat Mirjamin toimintaan uskottavuutta, varmuutta ja aitoa ymmärrystä. Hän on työssään perehtynyt sosiaalilalan haasteisiin ja äidillisen varmaotteisella, lempeän tiukalla otteellaan vie asioita eteenpäin ja kohtaa ihmisen aina suurella lämmöllä ja aidolla kiinnostuksella. Siskoksista nuorimpana hän on tottunut pitämään puolensa ja sanomaan mielipiteensä, mutta myöskin sovittelemaan ja soveltamaan.

Mirjami on loistava ehdokas aluevaaleihin, koska hänessä yhdistyy terävä huomiointikyky, aito läsnäolo, suurperhearjen vahvistama huikea organisointikyky ja monipuolinen ammattitaito sosiaalialan eri näkökulmista. Jos etsit ehdokasta, jolla on suuri sydän, aitoa tahtoa toimia sinun eduksesi ja puhe- ja toimintakyky sekä tavoitettavuus tallella myös vaalien välissä, annathan tärkeän äänesi Mirjamille."

Marjo Tuomikoski, Mirjamin isosisko, Helsinki

"Mirjami on oma-aloitteinen, aktiivinen, helposti lähestyttävä ja kehittämismyönteinen ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Mirjamin valttikortteja työssä ovat mm. rauhallisuus, kyky nähdä asiat laaja-alaisesti ja ymmärtää kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita."

Entinen työkaveri