Vaaliviikon tunnelmia ja somea

21.01.2022

Tulevana sunnuntaina ne vihdoin ovat, aluevaalit! Ohessa tunnelmia viimeisen viikon kampanjoinnista. Mukavaa on ollut ja on ollut ilo jutella ihmisten kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin ūüėä

Mielellään olisin vielä jatkanut jalkautumista vaalikentillä koko loppuviikon ja näin oli tarkoitus tehdäkin, mutta terveys ja terveysturvallisuus tulee ensin, erityisesti nyt korona-aikana. Perheessämme siis sairastetaan nyt, joten keskitymme siihen, mikä on tärkeintä. Luotamme nyt suomalaiseen soteen ja tein päätöksen jäädä livenä tapahtuvasta vaalityöstä pois omaehtoiseen karanteeniin kotikuntani ohjeiden mukaisesti. Vaikken pääsekään jalkautumaan tällä hetkellä tapahtumiin, mielelläni vastaan viesteihin ja voimme olla yhteydessä sähköisin välinein. Ota siis yhteyttä, jos sinulla on mitä vain kysyttävää tai kommentoitavaa!

Kiit√§n jo nyt kaikista kohtaamisista ja ennakko√§√§nestyksess√§ saamistani √§√§nist√§, iso kiitos teille! ‚̧ Nyt olen jatkanut vaality√∂t√§ somessa ja toivon tukeanne vaalip√§iv√§√§ varten! 2ÔłŹ‚É£0ÔłŹ‚É£5ÔłŹ‚É£ ‚úÖ Olen julkaissut mm. Instagramiin tililleni ja Facebookin sivulleni muutaman videon (ja lis√§√§ tulee viel√§ lauantain aikana), ja n√§it√§ somekanavia kannattaa seurata, niin pysyy ajantasalla.


Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa käyttää ääntänne sunnuntaina, jos ette ole jo äänestäneet ennakkoon.