Tammikuun alun kuulumisia

10.01.2022

Hei kaikki! Tammikuu on pyörähtänyt käyntiin ja tätä myötä myös tiedostusvälineissä ja mediassa on alkanut näkyä aluevaalit päivä päivältä entistä enemmän. Olin jonkin aikaa sitkeässä flunssassa, jonka myötä en pystynyt vaalityötä tekemään. Nyt olen kuitenkin taas selättänyt flunssan, ja viime päivien aikana olenkin jakanut vaalimainoksia ahkerasti vaalitiimin ja koko perheen voimin.

Mainoksia jakaessa on saanut samalla hyötyliikuntaa ja matkan varrella on nähnyt myös hienoja maisemia ja lukuisia erilaisia postilaatikoita!

Kokoomuksen aluevaalikiertueeseen kuuluu kahvilavaunu, jossa piipahdin tänään koronaturvallisesti. Koska vallitseva tilanne koronan suhteen on hankala, kampanjointia ei tehdä sisätiloissa, ja ulkonakin vain silloin, kun on varmasti täysin terve. Tämän vuoksi en siis lähde kahvilakärrylle, jos olen vähänkään nuhainen tms.

Viime viikolla osallistuin myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsinnän peruskurssille. Käytännön harjoitukset tehtiin tottakai maastossa, ja lumen määrä huomioon ottaen tarpominen keskellä metsää läpi pensaiden ja puiden, oli varsin tehokasta liikuntaa! Olen siis parhaillaan aloittelemassa vapepan toimintaa. Helmikuussa minulla onkin jo seuraava vapepan kurssi. Toiveissani on myös, että tulevaisuudessa alkaisimme koiramme kanssa harrastamaan palveluskoiratoimintaa. Nyt täytyy vain hetki odottaa, että koira kasvaa!